Mira

Mira

PARTURI-KAMPAAJA


Hei! Olen liikkeen perustaja Mira. Olen toiminut alalla jo reilun 25 vuoden ajan niin parturi-kampaajana kuin kosmetologinakin. Olen erikoistunut upeisiin väreihin sekä leikkauksiin. Toteutan kaikki hiustyylit klassisen kauniista räväköihin kokeiluihin. Degreehair on intohimoni ja tavoitteenani on tarjota mahdollisimman monipuolista ja laadukasta hiusalanosaamista kaikille asiakkaille!

Henny

PARTURI-KAMPAAJA


Moikka! Mun nimi on Henny ja olen astetta räväkämpi kampaajatapaus! Mun erikoisalaa on vaaleat hiukset ja hirveästi tykkään myös pidennyksiä tehdä. Tietysti luonnollisen tummia ja vähän lyhyempiä hiuksia unohtamatta! Kampaajana olen työskennellyt vuosia, mutta loppua ei vielä näy. Meikäläinen loihtii sulle sun unelmahiukset meni siinä sitten tunti tai kolme!

Juliana

PARTURI-KAMPAAJA


Lempparitöitäni ovat raidotustyöt, vaalentaminen ja hiusten värjääminen. Teen kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi myös meikkauksia, ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointia. Asiakasmeikkien lisäksi teen meikkejä erilaisissa kuvauksissa.

Anni

PARTURI-KAMPAAJA


Heippa olen Anni! Yli 5 vuoden alallaolon aikana olen ehtinyt erikoistumaan varsinkin vaaleisiin hiuksiin ja pidennyksiin, sekä yleisesti pitkin hiusten muodonmuutoksiin. Vaikka et havittele mustasta vaaleaa, lyhyestä pitkää tai shokkiväriä hiuksiisi, olet silti ehdottoman tervetullut penkkiini, sillä vaihteluhan tässä työssä on parasta.

Netta

KYNSITEKNIKKO


Keskityn työssäni luomaan asiakkaalle sopivia kokonaisuuksia, oli sitten tiedossa näyttävämmät kynnet tai simppelit, innostun kaikista töistä yhtälailla. Parhaimmillani olen pitkissä ja näyttävissä rakennekynsissä, mutta teen myös oman kynnen geelivahvistuksia sekä geelilakkauksia. Service also in English.

Laura

PARTURI-KAMPAAJA


Laura on pitkään alalla ollut kampaaja, meikkaaja ja maskeeraaja. Tällä hetkellä Laura ei ota uusia asiakkaita.